Terezu od začátku show provázela samá překvapení. Tím prvním byla zřícenina, ve které je s Lenkou Kadeřábek ubytoval. V jedné místnosti s malými okny byl obývák, kuchyně, jídelna, ale i sklad nářadí. A navíc do ložnice musely šplhat. To však udělala jen Tereza. Lenka totiž nahoře nespala a rozhodla se, že noc stráví v hrůzostrašné stodole na slámě s Vlastíkem.

Když se ráno Tereza probudila sama v boudě, popadnul ji vztek. Naštvalo ji, že se Lenka s kozím dědkem vyspala. „Jeden den ho pozná a hned večer se s ním líbá . A druhý den s ním jde spát. Co si mám o ní myslet?“ rozčilovala se Tereza. Víc než žárlivost ji ale vyděsil fakt, že v Krkonoších nocovala sama.

„Proč jste mě tu nechali samotnou? Co kdybych spadla? Neměla jsem ani baterku!“ křičela na milence Tereza. A hned po ránu Lence vyčinila. „Myslela jsem si, že jsi rozumná, a ty s ním hned chrápeš,“ vybafla na ni. Lenka se ale nedala a Terezu chladně odepsala: „Proč to řešíš? Uvědom si, že tady nejsem, abych se sblížila s tebou. Přišla jsem za Vlastíkem.“ Farmář nechal ženy, ať si to mezi sebou vyřeší.

Ukázal se až večer, když si opět přišel pro Lenku. Před zraky Terezy si ji odvedl do své druhé chatrče. To Terezu rozbrečelo. „Myslela jsem, že když to udělali včera, dnes budeme večer všichni spolu. Necítím se tu dobře. Tak raději půjdu pryč,“ rozhodla se Tereza, která si v show už první den připadala jako páté kolo u vozu. Jak to celé dopadlo, diváci uvidí už v pondělí večer na Primě.

Fotogalerie
9 fotografií