Jeho milá se alkoholu ale nezdržela. S kamarádkami, které seděly okolo, Hanka zvesela popíjela bílé víno. Celý večer se tulila k Marešovi a když někam odběhla, tak jen kvůli rozhovoru pro novináře. Hanka si pocit důležitosti, býti přítelkyní nejznámějšího a nejlépe placeného moderátora v zemi, náležitě užívá.

Mareš se novinářům jako vždy vyhýbal. Rozhodně nechtěl probírat všem známou kauzu jeho opileckého výstupu v rádiu Evropa 2, kde moderuje ranní show s kolegou Patrikem Hezuckým. Hezucký mu sice odpustil, ale jejich kamarádství to dosti narušilo. Mareš tak raději po celý večer v baru CoCo popíjel jen sklenky s colou.

Fotogalerie
12 fotografií

Co však moderátorovi nedalo, byl mixážní pult DJ Uwy. Když dýdžej pláchl, Leoš bedlivě a se zaujetím zkoumal, jak co funguje. Mareš by se ale mixážním pultům měl raději také vyhýbat. Mareš totiž dříve na diskotéce v Pardubicích, zkopal producenta ranní show Petra Dzingela. Alkoholem posilněný moderátor za žádnou cenu nechtěl opustit mixážní pult a chtěl si "hrát" na DJ až do ranních hodin. V tom mu právě chtěl zabránit Dzingel, ale se zlou se potázal. Dostal od Mareše plivanec a kopanec do hlavy.

Mareš o sobě tvrdil: Zasloužil bych si kulku!

Od té doby se Mareš zařekl, že přestane pít. Několik týdnů mu to opravdu vydrželo. Jenže stačilo osudné ráno, kdy se vracel z tahu s přítelkyní Hanou Svobodovou a další průšvih byl na světě. Opilý odmoderoval v rádiu celé tři hodiny a to sám. Kolega Hezucký raději zdrhl do zaječích, poté, co ho jeho kolega nevybíravě mimo éter urážel. Mareše to tak vytočilo, že Hezuckého pomlouval i před posluchači.

Nyní si už Mareš z celého incidentu dělá jen legraci. Když se ve středu chopil diskžokejského mikrofonu prohlásil: „Hraje vám DJ Kulka." Tím narážel na páteční vysílání Evropy 2, kde prohlásil, že by Hezucký za odchod z rádia zasloužil kulku. Za večer pak ještě několikrát zopakoval: "Kdo by si zasloužil kulku? Leoš Mareš by si ji zasloužil."

Leoš s Hankou odcházeli z baru po třetí hodině ranní a už v šest ráno moderoval ranní show na Evropě 2. Mareš byl úplně střízlivý, to aby podruhé nezklamal svého kolegu Patrika Hezuckého.