Hezucký byl pobouřen tím, že v pátek do vysílání přišel Leoš namol opilý. A následnou sprchu urážek Patrik už nerozdýchal a po pěti minutách odjel pryč. Pokud by se Leoš včera v rádiu neomluvil, tak mohl být definitivní konec moderátorského dua Mareš – Hezucký.

Podruhé už Marešovi neodpustí

„Byla to základní podmínka! Jinak bych už do rádia nepřišel,“ přiznal Hezucký, který přes víkend zvažoval definitivní odchod z Evropy 2. Nyní to vypadá, že je podání výpovědi zažehnáno, i když... „Na druhou stranu si stále nechávám otevřená zadní vrátka. Leoš mi sice slíbil, že se to opakovat nebude, ale stát se to může. Příště bych nevaroval, ale rovnou odešel,“ poučil se Patrik, kterému stále zní v uších Marešovy opilecké urážky: Ty debílku, chudáku!

Jsme každý jiný

„I když se mi omluvil, tak to ve mně zůstane. Způsobilo to, že naše přátelství nemůže být hlubší,“ mrzelo Hezuckého. „A je to taky o tom, že jsme každý jiný. Leoš má jiný vkus a má rád jiný věci než já. Nejsem třeba typ člověka, který kolem sebe potřebuje mít drahé věci,“ narážel na Marešovu sebestřednost. Možná právě kvůli ní Leoš problém mezi sebou a Patrikem nepociťuje. „Myslím si, že po kamarádské stránce byla dnes v rádiu nejlepší atmosféra za poslední dobu,“ řekl Blesku Mareš.

Fotogalerie
7 fotografií