Radka Semivanová se na okamžik, až uvidí, jak porotě v čele s Paľem Haberou spadne čelist, těšila déle než rok. Během této doby na sobě dřela – téměř každý den tráví v posilovně, jí vyváženou stravu a vůbec udržuje zdravý styl života. „Už jsem shodila skoro 60 kg. Přes Vánoce šla váha sice trochu nahoru, ale teď už zase cvičím a hlídám se,“ řekla Blesk.cz Radka, která se k hubnutí odhodlala poté, co dostala studenou sprchu v podobně hrubých urážek porotců první řady Česko Slovenské SuperStar.

Video
Video se připravuje ...

Baculka sice nepostoupila, přesto byla spokojená... tivi.sk



Nyní se Radka na místo činu vrátila. Zúčastnila se castingu v Košicích. A jaký byl výsledek? Habera ji pochválil, přesto však do dalších kol nepostoupila. „Řekli mi, že o mně vědí, že umím zpívat, ale že oni hledají nové tváře,“ řekla Blesk.cz zpěvačka.

Její proměnu ocenil hlavně Habera. Jediný on také v porotě společného projektu televizí Nova a Markíza od minulého ročníku zůstal. Daru Rolins, Martu Jandovou a Ondřeje Hejmu nahradila Helena Zeťová, Gábina Osvaldová a zpěvák Rytmus. „Habera mě pochválil. Usmíval se, když jsem mu řekla, že jsem se mu přišla ukázat,“ popsala atmosféru na castingu Radka a dodala, že i ostatní porotci byli příjemní. „Rytmusovi se líbila moje barva hlasu a hned mi řekl, jestli bych nechtěla zkusit natočit desku,“ byla spokojená s hodnocením Radka i přesto, že dál nepostoupila.

Fotogalerie
4 fotografie