Radku Semivanovou krátce po odvysílání castingového sestřihu oslovila maďarská firma, která vyrábí hubnoucí prostředky, s nabídkou, aby s nimi hubla. Zpěvačka si kvůli urážkám od porotců prožila své, dokonce zvažovala, že dá porotce k soudu. „Pak jsem si ale řekla, že by mi to tahání po soudech za to nestálo. Už je to za mnou. Z těch řečí si těžkou hlavu už nedělám,“ svěřila se Radka.

Když však přišla nabídka na hubnoucí kúru zdarma, neváhala. „Slíbili mi, že za rok zhubnu 70 kilo,“ řekla Blesk.cz Radka, jež bez dlouhého přemýšlení na návrh kývla.

Jak Radčina dieta probíhá? „Chodím dvakrát až třikrát týdně cvičit do fitka. Mám osobního trenéra. Když někdy musím tělocvičnu vynechat, na příští lekci si dám o hodinku cvičení navíc,“ prozradila Radka s tím, že ji cvičení chytlo, přestože začátky rozhodně nebyly jednoduché.

Fotogalerie
4 fotografie


Dále musela Radka upravit svůj jídelníček. „Jím pětkrát denně. Jídlo mi dodává právě ta firma. Všechno jsou to jejich výrobky. A nejsem omezená vůbec ničím. Dostávám třeba i kečup nebo majonézu. Také sladké můžu. Samozřejmě jen v malých množstvích, ale smím to. Takže mi chuťově vůbec nic nechybí,“ nadšeně popisuje hubnoucí režim zpěvačka, která se v současnosti připravuje na bakalářské zkoušky na vysoké škole. Zpěv proto nyní musel škole ustoupit. Radka by se k němu ale ráda vrátila co nejdřív.

Dvaadvacetiletá zpěvačka věří, že se jí dosáhnutí vytyčeného cíle podaří. „Dělám to hlavně pro sebe. Ale byla bych ráda, kdyby si na mě porota za rok vzpomněla a třeba se i chytila za nos,“ řekla Radka Semivanová a přidala vzkaz pro všechny, kteří se trápí kilogramy navíc: „Chce to hlavně pohyb a pravidelnou stravu. Vydržet se to dá a stojí to za to. Já se už teď cítím skvěle!“

Co se vlastně stalo na loňském castingu do SuperStar?

Pavol Habera s Martou Jandovou nevybíravě komentovali Radčinu silnou postavu. Přitom jako zpěvačka se jim líbila, dokonce ji nechali postoupit do dalšího kola, které se odehrávalo v divadle.

TV Markíza, která Česko Slovenskou SuperStar na Slovensku vysílala, dostala minulý týden od tamější Rady pro vysílání pokutu 40 tisíc eur. Právě také za urážlivé komentáře a vulgární projevy.