V TV Prima jsou nadšení a plánují s ní další spolupráci, na které zpěvačka může vydělat statisíce. Diváci ji uvidí už na Silvestra, při velkolepé show.

Spolupráce TV Prima s Lucií Bílou po nedělním fi nále show Česko Slovensko má talent nekončí a pauza nebude dlouhá. „S Lucií Bílou se nám spolupracuje velmi dobře, představuje absolutní špičku českého showbyznysu. Jako porotkyně v Česko Slovensko má talent diváky jednoznačně zaujala. Doufáme, že tato spolupráce nebude poslední,“ řekla Blesku mluvčí televize Jana Kocová, další projekty ale nespecifikovala.

V zákulisí se hovoří dokonce o tom, že by Bílá mohla být jednou z adeptek do poroty připravované soutěže X Factor. To by se jí potupa Novy vyplatila. Za jeden natáčecí díl se tam totiž pohybují honoráře v řádech statisíců. „Tento projekt prozatím nebudeme komentovat,“ uvedla mluvčí.

Jisté je zatím to, že Lucie Bílá spolu s kolegy ze show bude diváky bavit o silvestrovské noci, pro kterou TV Prima připravila pořad s názvem Česko Slovensko má Silvestra. A co na to říká TV Nova? Své stanovisko nemění a zpěvaččino chování odsuzuje jako nezákonnou skrytou reklamu a chování, které není hodné dámy. „K žádnému posunu mezi televizí a Lucií Bílou nedošlo,“ komentovala situaci mluvčí Novy Michaela Fričová.

Fotogalerie
6 fotografií