Po roce opět startuje reality show Hledá se táta a máma. Znovu se tak můžeme těšit na sympatickou maminku a dva tatínky, kteří budou společně s námi před televizníma obrazovkama prožívat své vztahové peripetie. Najde si maminka Barbora tatínka pro svého syna Matyáše? A co tatínkové Michal a Petr, vyhledají mezi soutěžícími svou životní lásku a maminku pro své děti? Sledujte každý čtvrtek od 16.9. ve 21:20 TV Prima a dozvíte se to!

Michal Dvořáček (35)

Autor: TV Prima

S nepřízní osudu se popral hned dvakrát – po vážné nehodě na kole byl dlouhou dobu v kómatu. Když se probral, zjistil, že je jeho manželka v posledním stadiu rakoviny. Naučil se znovu chodit, aby se o ni mohl postarat. Její poslední chvíle strávili společně doma. Od té doby se stará o dceru Sandru sám. Pracuje jako kuchař v mateřské škole v Praze. Přál by si nejlépe tmavovlásku, nekuřačku s kladným vztahem k dětem.

Barbora Trávníčková (34)

Hledá se táta a máma
Autor: TV Prima

Barbora je svobodná a žije se svým malým synem Matyášem v Praze. Pracuje jako účetní a ekonomický poradce na volné noze. Má ráda dobrodružství, je temperamentní a má ohromný smysl pro humor, ironii a nadsázku. Hledá prima chlapa, který ví, co v životě chce, má smysl pro humor, akci, dobrodružství a bude dostatečně chlapem, aby vedle něj mohla být tou »slabší« polovičkou. Na druhou stranu ale bez servítků maminka Barbora přiznává: „Mám řidičák, auto, zbrojní pas i zbraně!“

Petr Machala (42)

Hledá se táta a máma
Autor: TV Prima

Má dva syny, kteří jsou v péči bývalé manželky, a také dvě dcery, s nimiž žije v Liberci. Pracuje jako truhlář a přes rok staví vlastní domek. Tvrdí o sobě, že je ideální chlap. O stavbě domku říká, že to je asi jeho genetická »porucha«. Že jako správný sameček staví pro partnerku hnízdečko, aby ji měl kam nalákat. Hledá sportovní sympatickou pohodářku. Žena jeho snů by měla mít v první řadě dobré srdce. „Takové dvě tři mě oslovily okamžitě,“ přiznává jiskření na první pohled Petr.

Fotogalerie
6 fotografií