Oldřich Kaiser nahý a opilý

Herec a komik Oldřich Kaiser (58) si užíval v ostravském erotickém klubu a vypadal při tom náramně spokojeně. Téměř se slzou v oku vzpomínají děvčata z jednoho erotického podniku v centru Ostravy na návštěvu Oldřicha Kaisera. Kdyby prý tací jako on chodili každý den… "Oblíbil si dvě z holek, kterých se držel jako klíště," smál se svědek z klubu. Zbytek noci podle něj Kaiser strávil na pokoji právě ve společnosti těchto dam.

Leoš Mareš vyfocen při orálním sexu

To Leoš Mareš (32) se letos v červnu pořádně vyděsil. Blesk získal fotografie, na kterých je moderátor v choulostivé pozici s prostitutkou. Vše bylo o to pikantnější, že měl Leoš pár dnů před svatbou. Leoš Mareš se z celé kauzy snažil vymluvit. Celou dobu tvrdil, že ho někdo zdrogoval a pak odvedl na cizí pokoj k neznámým lidem. Když se další den probral. Oblékl se a beze slova odešel. Jeho manželka Monika mu vše uvěřila a celou dobu stále pevně po jeho boku.

Jiří Hudler si na zvrácené sexuální hrátky objednal prostitutku

Hokejista Jiří Hudler (25) se před svým odjezdem do Moskvy v roce 2009 rozloučil s Českou republikou ve velké stylu. Noc před svým odjezdem totiž strávil se dvěma prostitutkami. Svou tehdejší přítelkyni Simonu Krainovou tak pořádně zostudil (36)!

Celá divoká jízda reprezentačního hokejisty Jiřího Hudlera začala ve vyhlášeném pražském bordelu K5 v Korunní ulici v noci ze čtvrtého na pátého srpna. „Hudler tam dorazil ve společnosti tří kamarádů. „Hodně se u toho stolu pilo, hlavně šampaňské. Pak Jirka rozhodl, že půjdeme a zaplatil si nejdražší pokoj s vířivkou. Ten ho na hodinu za nás dvě stál jedenáct tisíc korun. Přesto ještě na pokoj objednal dvě láhve šampaňského,“ popisovala prostitutka Denisa (22).

Fotbalisté z nároďáku s prostitutkami na pokoji

O pořádný skandál s lehkými ženami se postarali v březnu 2007 čeští fotbaloví reprezentanti. Média přinesla zprávu, že v Hotelu Praha se na pokoji 433 slavily narozeniny Tomáše Ujfalušiho (30) a místo manželek a přítelkyň si fotbalisté přivedli prostitutky. Vypukl obrovský skandál, který se nakonec podařilo zažehnat pokutou milion korun pro celý tým. Ujfalušiho aféra stála manželství. Nahnuté to měl i Tomáš Rosický (28) s přítelkyní Radkou Kocurovou.

Fotogalerie
2 fotografie