Pořad se natáčel ještě loni, Česká televize ho odvysílala teprve až v pondělí. Na pódiu se vystřídaly takové hvězdy jako Jiřina Bohdalová, Eva Pilarová, Lucie Bílá, Miro Žbirka, Jarek Nohavica, Michal Malátný, Ondřej Havelka, Jiří Krampol a řada dalších.

Jenže právě Lucie Bílá a Jiří Krampol na svůj honorář dosud čekají. „Netuším, co se stalo, ale pravda je taková, že ty peníze nejsou. Mám podepsanou smlouvu s režisérem Petrem Soukupem, se kterým jsem mluvil před čtrnácti dny a říkal, že to vyřeší. Stát se může cokoliv. Třeba došlo ke zpoždění plateb od sponzorů. Sám nevím, kdo to financoval. Důležité ale je, že Jirkovi Krampolovi jsem peníze vyplatil ze svého a nyní čekám, až mi je vyplatí pan Soukup,“ svěřil Expres.cz hercův manažer Miloš Schmiedberger.

Také manažer Lucie Bílé Jiří Kouble potvrdil, že peníze za vystoupení na galavečeru dosud nemají.

Režisér Petr Soukup před problémem ale neutíká, naopak se ho snaží co nejdříve vyřešit. „Vznikl problém s mým partnerem. Do konce února bude vše zaplacené. Stalo se to z důvodu, který neznám. Já jsem ten pořad nevymyslel ani nefinancoval. Byl jsem jenom výkonným producentem. Jediné, co nyní řeším, je, aby mi zaplatili a já mohl vyplatit zbytek dluhu. Kromě Jiřiny Bohdalové je ale například již zaplacený i Karel Šíp. Někteří mají zaplaceno, jiní ne. Jsou interpreti, se kterými jsem se domluvil, že počkají,“ vysvětlil serveru Soukup, který je v showbyznysu téměř čtyřicet let.

Štěstí měla například Jiřina Bohdalová, jež peníze už dostala. O finance a účty se jí stará vnuk, a ten už honorář s režisérem Soukupem vyřešil.

Fotogalerie
21 fotografií