„Měla jsem ještě nějaké povinnosti,“ sdělila Aha! bez bližších podrobností sama zpěvačka. Jenže podle původního scénáře měla na děkovačku jít a měla si s ostatními kolegy připít. Tak co se stalo tak zásadního? Další vystoupení po vzpomínce na hitmakera Svobodu totiž měla v plánu až druhý den ve čtvrtek v Mladé Boleslavi.

"Byla nasupená už od začátku toho programu! Viděla, jak většina hvězd zpívá od Karla dvě tři písničky. Uvědomila si, že ona má jen jednu a že prostě nemůže být tou hlavní hvězdou večera, jak si asi myslela. A tak se po svém vystoupení sbalila a odjela,“ řekl nám zdroj ze zákulisí. „Chodila tady jako pávice a pak jí prostě kolegyně a kolegové svými vystoupeními a velkými ovacemi srazili hřebínek," dodal.

To, že nebyla zásadní interpretkou hitů Karla Svobody, přitom Bílá moc dobře ví. Proto je pro její kolegy i lidi z týmu celé akce zarážející, jak se v jejím závěru zachovala. „Já nemám v repertoáru moc písniček Karla Svobody, slovy jednu, ale zato tu nejlepší Jsi můj pán,“ obhajovala se ještě před koncertem. „Už ji dlouho nezpívám v muzikálu Dracula, ale zpívám ji lidem, protože oni jsou můj pán,“ dodala během odhalení hvězdy Karla Svobody dotčená pěnice.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá vzpomíná na Karla Svobodu Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií