„S panem Kulhánkem jsem se před několika týdny sešla a o záměru koncertu jsme spolu mluvili. Chtěli jsme ho dokonce propojit s Kapkou naděje. Tím to ale skončilo. Projekt tedy bude bez nás,“ sdělila Vendula. Co se ale přesně stalo, specifikovat nechtěla.

Přitom je to právě Vendula a další členové rodiny, kteří by měli divadlu udělit k použití Svobodova portrétu osobní práva. Podle informací deníku Aha! se tak ještě nestalo. K celé situaci se tvůrci koncertu nevyjádřili. „Vyšachovali ji a pochopitelně ji to zdrtilo,“ prozradil zdroj z okolí Svobodové. 

Podle zdroje to byl také důvod, proč blízký kamarád Karla Svobody Karel Gott (78) nezazpíval na březnovém koncertu, který pro svého zesnulého muže uspořádala Vendula. „Karel měl údajně už dávno podepsanou s panem Kulhánkem z karlínského divadla exkluzivní smlouvu na prosincový koncert. Přitom se omlouval Vendule s tím, že měl v ten den jinou práci. Podle všeho neměl,“ dodal zdroj.

Na koncert dorazí Karel Gott, Lucie Bílá (52), Helena Vondráčková (70) a další umělci, kteří 19. prosince přijdou dát hold Karlu Svobodovi v den jeho nedožitých 80. narozenin. Akci bude moderovat Libor Bouček a celý koncert bude rozdělený do tematických bloků, a to „Filmy a seriály“, „Muzikály“ nebo „Mladí a neklidní“. 

VIDEO: Proč Vendula schovává syna Jakuba? Dostala přísný zákaz!

Video
Video se připravuje ...

Proč Pizingerová schovává syna Jakuba (13)? Dostala přísný zákaz! Petr Macek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
37 fotografií