„Nějak jsem tento rok neměla náladu na nějaká roční shrnutí nebo velkolepé slohy, které bych vám sem k dalšímu roku psala… Všichni přeci víme, co chceme a potřebujeme, že zdraví a láska jsou to nejdůležitější a že navrch si popřejeme spoustu úspěchů a řekneme si, jak správně se k sobě chovat…“ začala Slováčková obšírně na Instagramu u svého posilvestrovského příspěvku. „Já bych vám chtěla jen říct věc, kterou si uvědomuji každý rok a touto dobou obzvláště – na světě není nic důležitějšího, než je vaše rodina a vaši přátelé. Jsem ráda, že moji přátelé tvoří mou druhou rodinu a můžu se na ně vždy spolehnout. Víc štěstí pro mě neexistuje,“ rozněžnila se u fotek, na kterých pózuje s kamarády a skutečně to vypadá, že se všichni skvěle baví.

„Dáme ňáký pivka s Dádou?“ nadhodil vzápětí zlomyslně jeden z jejích followerů. „Bylo to nutný?“ opáčila Anička. Její rodinou totiž nejnověji otřásá skandál, v jehož středu stojí právě (převážně) dětmi milovaná Dáda, která chytla na pasece žížalu – během vánočních svátků se totiž známá umělkyně chytla lahve a posilněna alkoholem vyrazila autem do divadla, kde měla hrát Sněhovou královnu. Nedojela a bourala. Nadýchala pak 2,5 promile, a přestože do médií nejprve tvrdila, že by opilá nikdy za volant nesedla, později otočila a připustila, že večer předtím možná popíjela na návštěvě u dcery Aničky. Mohlo tak podle ní jít o zbytkový alkohol. Anička to však rázně popřela. „Mámu jsem viděla jen na Štědrý den,“ prohlásila. Jenže ten byl v pondělí, kdežto Dáda bourala ve středu. Slováčková si pak radši vypnula sociální sítě a dělala mrtvého brouka.

A jakmile se opět připojila, okamžitě schytala tuhle nepříjemnou ledovou sprchu od rýpavého fanouška – pokud se tedy v tomto případě dá použít slovo fanoušek. Naštěstí se jí její přátelé a followeři zastali a drzému uživateli Instagramu jaksepatří vynadali. Jak ostatně trefně poznamenala jedna fanynka, „rodiče si člověk nevybírá“, zatímco další mladé zpěvačce popřála kromě krásného nového roku i „dostatečnou dávku ignorace pro blbečky“. Bude ji v této náročné době rozhodně potřebovat.

Zkrátka chudák Anička. Je pohledná, talentovaná, sympatická, díky slavným rodičům měla snazší cestu dostat se na vrchol a do povědomí široké veřejnosti… a přesto nemá zrovna na růžích ustláno. A je ironie, že tomu tak je právě díky její matce, herečce Dagmar Patrasové, a otci, saxofonistovi Felixi Slováčkovi (75). Tahle dvojice baví veřejnost svým vzájemným špičkováním, předváděním se s milenci, přestože jsou ještě stále (a patrně navždy také budou) před státem i před Bohem oficiálními manželi, a teď i opileckými excesy.

Fotogalerie
28 fotografií