Tenistka po provalení fotek, na nichž je zachycena během romantických chvil se svým novým objevem, šéfredaktorem české verze časopisu Elle Petrem Matějčkem, už vydala na sociální síti prohlášení a vysvětlila, že už dva měsíce s Krausem nežije. Ten ale zatím zůstal ticho a nevyjadřoval se. Teď se ovšem ozval!

Na Facebooku totiž sdílel odkaz na písničku Pod vodou jsme bílí, kterou nazpíval společně s Gipsy Brothers. Na tom by nebylo nic zvláštního, ale připsal k tomu i krátký vzkaz, který ukazuje, jak se nyní asi cítí. „Hudba mě vždycky ze všeho vyléčí," napsal totiž syn Jana Krause(64).

Video
Video se připravuje ...

Tajné dostaveníčko tenistky Barbory Strýcové s potetovaným fešákem: Za zády Krause vášeň s jiným  redakce Blesk

Fotogalerie: Milostné hrátky tenistky Strýcové s…
95 fotografií

Očividně se zatím stále z rozchodu se Strýcovou a s mediálním popraskem, který nastal po provalení její nové lásky, ještě tak úplně nevyrovnal. Stále truchlí a spoléhá právě na muziku, která mu dodává sílu.

VIDEO: David Kraus o opilecké jízdě a močení na ulici: Měl jsem k tomu důvod!

Video
Video se připravuje ...

David Kraus o opilecké jízdě a močení na ulici: Měl jsem k tomu důvod! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Řada jeho přátel i fanoušků mu proto na sociální síti vyjádřila podporu a snažila se mu dodat sílu. „A ještě máte i Huga," připomněla mu jedna dáma jeho psího miláčka, buldočka Huga. David jí dal vzápětí za pravdu. „Jo, to je můj parťák," odepsal s úsměvem.

„Davide, držte se, ...i když to může znít jako fráze, čas všechno zahojí, zase bude dobře!" napsal mu zase kdosi a i on se dočkal odpovědi: „Tohle se zahojí rychle," podotkl Kraus.

Ten přitom ještě na začátku července na festivale ve Varech o Báře zamilovaně básnil a tvrdil, že jí na dálku fandí kvůli zápasu ve Wimbledonu. „Rozdělil jsem si Báru na dvě ženy, jedna je ta gladiátorka, ta sprosťanda, druhá je moje malá Bára, jako v šatičkách, rozesmátá."

Jenže podle sportovkyně už v tu dobu vůbec nebyli spolu. „Chvíli to vypadalo líp a chvíli zase hůř. Ale poslední dva měsíce už jsme spolu nežili," napsala na Instagramu Strýcová s tím, že jejich rozchod není záležitostí hodin či dnů, ale hned měsíců. Těžko ale říct, zda by s ní David ve všem souhlasil.

VIDEO: Kraus si chtěl Báru i vzít a založit s ní rodinu

Fotogalerie
84 fotografií