Ještě nedávno se zdálo, že jsou Kraus a Strýcová stále spolu, o to víc veřejnost zaskočilo, když byla tenistka přistižena po boku jiného muže. Ona následně vydala prohlášení, v němž tvrdí, že se zpěvákem netvoří pár již dva měsíce. Ovšem sám David na začátku července mluvil trochu jinak.

Objevil se totiž sám na festivale ve Varech, kam obvykle moc často nejezdí. V pátek 5. července se účastnil rozhovoru, kdy ho moderátor Libor Bouček (37) hned na úvod uvedl coby „partnera Barbory Strýcové" a připomněl, že tenistku čeká zanedlouho důležitý zápas. Kraus při jeho slovech ani nehnul brvou, neopravil ho, a dokonce naznačil, že Báře na dálku fandí.

Jsem tady, protože nejsem s Bárou na Wimbledonu, vzal si teda její potítko, ale já nejsem takový ten, co sem jezdí každý rok,“ vysvětlil a dál už téma směřovalo spíše k filmovému festivalu. Ovšem později se rozhovor stočil zpět k Wimbledonu a David dokonce přiznal, co mu na partnerce vadí. „Zarazilo mě, jak je Bára sprostá," řekl s tím, že to sice nečekal, ale chápe, že je to způsobeno obrovským tlakem, který je na sportovce na turnaji vyvíjen.

„Rozdělil jsem si Báru na dvě ženy, jedna je ta gladiátorka, ta sprosťanda, druhá je moje malá Bára, jako v šatičkách, rozesmátá," rozplýval se dokonce a prozradil, že občas je pro něj těžké pochopit, jak moc je Bára po práci unavená a nemá na nic náladu.

Každopádně na sobě ale nedal ani trochu znát, že by snad se Strýcovou už nežil. Možná že jen nechtěl o rozchodu mluvit, spíše to ale vypadalo, jako by o žádných problémech snad ani nevěděl.

Třeba ale jen nechtěl na soukromou záležitost upoutat pozornost před tím, než se Bára utkala s Lesjou Curenkovou (29). Ostatně zápas proti Ukrajince vyhrála, ale z turnaje bohužel vypadla hned následující den. Proč dvojice nepromluvila o krachu vztahu alespoň tehdy? Místo toho oba mlčeli a následně se vše provalilo až poté, co sportovkyně cukrovala s novým objevem, šéfredaktorem Elle Petrem Matějčkem.

Strýcová posléze vydala oficiální prohlášení a zveřejnila ho na sociální síti. „Jako mnoho jiných vztahů i my jsme se bohužel dostali časem do problémů. Dlouho jsme se je snažili vyřešit, chvíli to vypadalo líp a chvíli zase hůř. Ale poslední dva měsíce už jsme spolu nežili," napsala v něm mimo jiné. Kde je tedy pravda?

Dříve jako dvě hrdličky.

Sportovkyni se zpěvák údajně líbil už v době, kdy jí doma zahříval postel manžel Jakub Herm Záhlava (38). Za tři další roky spolu David a Barbora začali chodit.

Poprvé ho prý zahlédla v pořadu jeho otce Jana Krause (64). „Bára nemá čas, takže si musí toho člověka vyhlédnout a pak musí přijít čas, kdy se s ním třeba bude moct sčuchnout,“ vtipkoval Kraus, na kterého tenistka získala číslo díky společnému kamarádovi. „Pak jsme se nějak voťukávali a bylo to,“ vzpomínala na podzim 2014 Bára, která i dva roky po seznámení prohlašovala, že zpěvák je její princ.

VIDEO: David Kraus mluvil i o možné svatbě...

Aby taky ne, když jí David pravidelně jezdil fandit na tribuny a obětoval kvůli tomu klidně celé léto. Nejdéle tak bez sebe byli asi 7 týdnů v kuse. Kraus už dokonce svou lásku představil i rodině. „Táta Báru miluje. Moje rodiče řekli: wau, to je teda holka, ta je super,“ chlubil se ještě letos v květnu v TopStaru syn Jany Krausové (64).

Navíc naznačil i možnost svatby. „Chci, aby se Bára ráno probudila, neměla trénink a měli jsme svatbu,“ doplnil. Strýcová zase loni v říjnu překvapila svými plány. „Nejvíc mě láká mít mimino, nechci být nějaká starší maminka,“ nechala se totiž slyšet. Nic tak rozhodně nenasvědčovalo tomu, že by se měli rozejít. Fotky žhavého dovádění na ulici Báry s potetovaným novinářem Petrem Matějčkem taky byly pro mnohé jako rána z čistého nebe. 

Signál problémů s láskou?!

Jediný náznak toho, že by dvojice mohla mít nějaké problémy, se objevil v květnu. Ačkoliv Kraus vždy tvrdil, že mu alkohol nechutná, vyrazil totiž na mejdan a zlil se, jak zákon káže. Házel do sebe v podstatě všechno, co mu přišlo pod ruku. Tvrdil, že z nudy. Tušil snad už tehdy, že něco není v pořádku? Nebo naopak byla právě tato jeho eskapáda poslední kapkou?

Ostatně opilý si tehdy sednul na ulici s kamarádem a pokřikoval na kolemjdoucí dívky. Zábavu mu ale brzy přerušil močový měchýř, David si s tím ale hlavu nelámal a potřebu vykonal přímo mezi auta. „Většinou piju z nudy. Přesně tak to bylo na té akci, na které jsem tančil a popíjel... A najednou jsem vyšel z klubu ven a zjistil jsem, že se sotva udržím na nohách,“ tvrdil tehdy Blesku.

„Na druhou stranu jsem žádné ženské nebalil, protože doma mám tu nejlepší,“ dodal ale. Opravdu to bylo mezi nimi všechno tak růžové? A nezapíjel už tehdy náhodou žal?

VIDEO: David Kraus o opilecké jízdě a močení na ulici: Měl jsem k tomu důvod!

Video
Video se připravuje ...

David Kraus o opilecké jízdě a močení na ulici: Měl jsem k tomu důvod! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
112 fotografií