Muzikant David Kraus se na akcích moc neobjevuje, a tak všechny jeho dovádění pod vlivem alkoholu překvapilo a pobavilo.

"Mám s alkoholem velký problém, protože mi vůbec nechutná a většinou piju z nudy. Přesně tak to bylo na té akci, ze které jsem se odpotácel. Vystupovali tam moji kolegové z branže a hrozně mě štvalo, že to nikoho nezajímalo. Tak jsem se bavil po svém, tančil jsem, popíjel... A najednou jsem vyšel z klubu ven a zjistil jsem, že se sotva udržím na nohách. Na druhou stranu jsem nic nerozbíjel, žádné ženské nebalil, protože doma mám tu nejlepší (David randí s tenistkou Barborou Strýcovou, pozn.red.)," řekl Blesk.cz zpěvák, který byl na akci ve známém koktejlovém baru, kde barmani představovali nové limonády, velmi spokojený.

"Tohle pití mě baví a hlavně odejdu po svých," smál se David, který po dlouhém hledání dal dohromady romskou kapelu, se kterou bude vystupovat na festivalech. "Dal jsem dohromady nejlepší kapelu u nás a navíc zpívám romsky. Romové dokonce tvrdí, že na bílého mluvím romsky dobře," netají se Kraus.

VIDEO: David Kraus přiznal, kdo mu nesmí do postele!

Video
Video se připravuje ...

David Kraus přiznal, kdo mu nesmí do postele! Kristýna Léblová, Lukáš Červený

Fotogalerie
24 fotografií