Bára Strýcová společně s muzikantem Davidem Krausem přišli na otevření italské restaurace v centru Prahy. Většinou své outfity tak nějak sladí do sportovna, ale tentokrát to tenistka nějak překombinovala. Široké semišové kalhoty, triko, pletený svetr, kožená bunda, černobílý šátek okolo krku a boty na podpatku. Zatímco sandály vypadaly velmi luxusně, tak zbytek oblečení připomínal rčení  každá ves, jiný pes.

Zatímco v oblečení se Bára moc neorientuje, tak v jídle to zvládá na výbornou. „Strašně ráda jím a hlavně pořád. A to máme s Davidem společné,“ netají se Strýcová. „Bára miluje italskou kuchyni, občas si ji i doma uvaříme, většinou se ale i s ohledem na naši práci stravujeme v restauraci,“ prozradil David Kraus. 

Když není Bára na kurtě, tak si dopřává vše, ale před zápasy nasazuje tvrdý režim. Když mám před důležitými zápasy, tak jím třeba i několik dní jen suchou rýži, abych se vyvarovala jakýmkoli zažívacím problémům. Když máte důležitý zápas, tak prostě nechcete řešit jakýkoli takový problém, třeba střevního charakteru, a upřednostňujete spíš lehkou stravu,“ netají se tenistka, která odlétá do Číny na turnaj.

VIDEO: David Kraus přiznal, kdo mu nesmí do postele!

Video
Video se připravuje ...

David Kraus přiznal, kdo mu nesmí do postele! Kristýna Léblová, Lukáš Červený

Fotogalerie
20 fotografií