Davida i jeho práci stále respektuju, i v našich těžkých chvílích se choval vždy férově,“ zní v prohlášení tenistky Báry Strýcové. Fajn, tak proč z něj udělala paroháče roku?

Tohle prohlášení mohla už dávno na sociální síti vydat a oba by z toho vyšli jako féroví hráči. Takhle je jediným "„hrdinou“ potetovaný vášnivec a jeho ručka šmátralka!

Cokoliv už od chvíle, co veřejnost spatřila Matějčkovu ruku pod její sukní a rty přitisknuté kromě nohou všude, Strýcová řekne, vyjde na prázdno, Krausovi už parohy nikdo nesundá ani motorovou pilou. A je to škoda, protože po tři roky tvořili celkem stabilní pár a byl to vždy David, kdo o své partnerce mluvil s hrdostí a vášní.

Dokonce se netajil, že by s ní rád v budoucnu založil rodinu a vzal si ji za ženu. Bohužel asi neměl tak ostrý tah na branku jako potetovaný Petr. Z jeho pohybů směrem k tenistce je jasné, že mu ženské tělo není cizí a velmi dobře ví, kam zamířit. Pod jeho doteky se Strýcová vlnila jak had. Ne nadarmo se mu přezdívá – Matějček rozvášněný bejček!

I když se teď David Kraus může cítit poníženě, jistě se z toho brzy oklepe a v jeho náruči se objeví další kočička. Akorát musí trochu šlápnout do pedálů. Jeho pěkný kukuč a bohémství rychle ztrácí kouzlo…

VIDEO: Tajné dostaveníčko tenistky Barbory Strýcové s potetovaným fešákem: Za zády Krause vášeň s jiným.

Video
Video se připravuje ...

Tajné dostaveníčko tenistky Barbory Strýcové s potetovaným fešákem: Za zády Krause vášeň s jiným. redakce Blesk

Fotogalerie
54 fotografií