Muž, s nímž byla sportovkyně přistižena při tajném dostaveníčku plných polibků a intimních dotyků, je šéfredaktor časopisu Elle Petr Matějček. Informaci jako první zveřejnil web Tn.cz.

Ačkoliv Strýcová ani Kraus se k poměrně choulostivé záležitosti nechtěli veřejně vyjadřovat, nakonec to byl právě Matějček, kdo do celé situace vnesl alespoň trochu světla. „S Bárou se známe strašně krátce, pár týdnů,“ prozradil pro Blesk vousatý muž. I když se ale s tenistkou neznají dlouho, soudě podle společných fotografií to mezi nimi velmi jiskří.

VIDEO: Tajné dostaveníčko tenistky Barbory Strýcové s potetovaným fešákem: Za zády Krause vášeň s jiným

Video
Video se připravuje ...

Tajné dostaveníčko tenistky Barbory Strýcové s potetovaným fešákem: Za zády Krause vášeň s jiným  redakce Blesk

Muž, který vedení Elle převzal letos v květnu a předtím měl na starosti lifestyleový magazín Hospodářských novin Proč ne?!, dál ale svůj čerstvý vztah nechtěl nijak komentovat. „To je asi tak jediné, co bych k tomu v tenhle moment řekl, protože k tomu víc říct ani nejde,“ dodal.

Bára přitom již více než tři roky žije se zpěvákem a hercem Davidem Krausem. Dvojice spolu dokonce sdílí jednu domácnost a v minulosti uvažovala o svatbě a dětech. Zda románek Strýcové znamená definitivní konec, nebo pár vše ustojí, je ale zatím ve hvězdách.

VIDEO: David Kraus o opilecké jízdě a močení na ulici: Měl jsem k tomu důvod!

Video
Video se připravuje ...

David Kraus o opilecké jízdě a močení na ulici: Měl jsem k tomu důvod! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
110 fotografií