Vila, o které se normálnímu smrtelníkovi může jen zdát, byla manželi zakoupena a zrekonstruována právě za účelem pronájmu. Jenže v poslední době o ni nikdo nemá zájem a nalezení nájemníka takovéto nemovitosti není ze dne na den.

Musím přiznat, že se nám bydlí lépe v menším domě. Tento byl na nás moc velký a neustále jsem měla pocit, že se v něm navzájem ztrácíme. Postavili jsme si menší kopii tohoto domu v sousedství a to nám vyhovuje,“ svěřila deníku Aha! Jana Adamcová, která odmítla prozradit, za kolik chtějí dům prodat, ale nájem se má měsíčně pohybovat kolem 200 tisíc. Podle oslovených odborníků se bude cena za takovouto nemovitost pohybovat lehce nad 100 miliony.

 

Naším cílem bylo dům pronajmout, ale to se už nějakou dobu nedaří a náklady na údržbu jsou hodně vysoké, tak jsme museli přistoupit i k možnosti prodeje,“ svěřila Jana, která stále ještě doufá, že se najde dlouhodobý nájemce jejich domu. Právě ona se podílela na vybavování a zařizování domu, a tak není divu, že je její srdcovou záležitostí. „Sama jsem se jako obyvatel takového paláce necítila dobře. Já vyrostla v paneláku, a proto je mi lépe v menším domě, to si asi nesu z dětství,“ přiznala Adamcová, která nyní s manželem pracuje na muzikálu Robinson, kde se představí jako zpěvačka.

Za co je 100 milionů

Luxusní čtyřpodlažní dům je vybaven desetimetrovým vnitřním bazénem, saunou, jacuzzi, tělocvičnou, vinotékou, milionovou kuchyní, velkým obývacím pokojem s krbem a mnoha ložnicemi, kde každá z nich má svoji vlastní koupelnu. Nechybí herna pro děti, mezonetová pracovna režiséra a garáž. A krásná, relativně na tomto místě i velká, zahrada v anglické parkové úpravě.

VIDEO: Jana Adamcová přijde o milovanou vilu! Už ji prostě neutáhneme

Video
Video se připravuje ...

Adamcovi se zbavují vily snů! Už ji finančně neutáhnou? Aleč Brunclík, David Turek

Fotogalerie
45 fotografií