A zřejmě to pomáhá! „Ne. Už se nehledám. Už vím, že jsem celistvá. Že moje podstata, moje duše, je světlo a láska. Ne, už se nehledám, už se pouze vracím sama k sobě. Čištěním...,“ vyznala se topmodelka na sociální síti. „A tak všechny momenty tmy i s jejími pocity bolesti, smutku, vzteku a strachu přijímám s vděčností stejně jako momenty světla,“ dodala Helena k nahé fotce z italského lesa, kde byla o víkendu už pěkná zima.

Umřela by

Ke speciálním meditacím, které si sama ordinuje, ji dotlačil rozvod s miliardářem před čtyřmi roky. „Kdybych neposlouchala svou duši, tak bych umřela. Tak silné to bylo trauma. No, já jsem i skončila v nemocnici na kapačkách,“ svěřila modelka loni Blesku. „Přišlo to asi šest nebo sedm měsíců poté, co se to trauma otevřelo,“ upřesnila. Po terapii tmou, přechodu na veganství a nahém meditování v přírodě je Helena, jak se zdá, se vším už smířená.

Odchod bez svárů

„Já jsem vlastně odešla z toho vztahu, aniž bych si najala právníka nebo jsem cokoli chtěla. Ohledně dětí jsme se dohodli, že je může vidět kdykoli,“ promluvila až loni o vztazích s exmanželem, s nímž má syny Dariena (9), Daveeda (6) a dceru Deiu (5). S dětmi nyní hodně cestuje po světě. Vychovává je totiž metodou tzv. unschoolingu, což znamená, že dětí nechodí do školy a ona se s nimi snaží věnovat hlavně věcem, které je baví.

VIDEO: Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Fotogalerie
5 fotografií