Rozpad vztahu není nikdy a pro nikoho nic pěkného. Emoce jsou vyšponované na maximum, člověk se trápí a vzduch kolem je zkažený negativními myšlenkami. Modelka Helena Houdová se tomu snažila vyhnout, ale nepovedlo se. Musela se odevzdat do rukou lékařů.

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Helena Houdová: Zjistila jsem, že můj muž žije druhý život! Blesk TV

„Už dříve jsem čelila náročným situacím. Chvíli jsem byla zavřená na psychiatrii, docházela na psychoterapie, vyzkoušela nejrůznější regrese do minulých životů, rodinné konstelace, kúry od léčitelů. Všechno mě někam posunulo, ale skutečná úleva přišla, až když jsem během traumatu z odloučení od manžela objevila metodu RUŠ,“ vysvětlila pro Cosmopolitan kráska s tím, že se člověk musí v prvé řadě vypořádat s vlastními strachy.

Tato fáze neminula ani Helenu. „Bála jsem se, že budu odmítnutá, opuštěná, že umřu, že se něco stane mým dětem. Tyhle strachy jsou většinou podvědomé, ale vaši nejbližší vám je pořád vytahují na světlo. Třeba můj exmanžel mi jich ukázal tolik,“ zavzpomínala Houdová.

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Helena Houdová po rozvodu: Skončila jsem na kapačkách a málem umřela! Blesk TV

Dodala ale také, že momentálně má se svým exmanželem naprosto ideální vztah. „Došlo mi, že nemá smysl kohokoliv v životě nenávidět nebo být naštvaná, protože daný člověk jen spouští mé nevyřešené bolesti. Díky svému bývalému muži jsem objevila, kdo doopravdy jsem,“ uvedla Houdová s tím, že si s bohatým podnikatelem Omarem Amanatem volají každý den.

Fotogalerie
50 fotografií