Na tři krále si po mnohaleté známosti řekli své ano Hanka Kousalová a Pavel Zedníček. Krátce na to se vdala ještě dcera Bára a Pavlova sestra Dáša! „Sportovní terminologií jsme měli hattrick. Tři svatby v jednom roce. A pokračujeme dál. V únoru se synovec Kuba, který s Pavlem připravoval pořad Kurňa, co to je?, stal tatínkem holčičky Mii, takže Dáša je pyšná babička,“ oznámila nadšeně Hanka Kousalová v rozhovoru pro deník Aha!. 

A není to jen sestra Dáša, komu přibylo do rodu malé vnoučátko. „V březnu budu babča. Nepamatuju si, kdy jsem měla větší radost, než když nám to Bára oznámila,“ popisuje nadšeně Hanka.

A Pavel nezůstává pozadu. „Hned jsem nabízel, že bych malou vzal v září na tenisové US Open, ale to mi nedovolili. Tak se těším, že ji aspoň naučím v létě plavat. S tenisem ještě počkám, až se naučí chodit. Uvidíme, co nám maminka dovolí...“ žertuje.

S hlídáním roztomilého prcka to ale nebude úplně jednoduché. „Bára žije v Rakousku, takže budeme asi víc cestovat, abychom se vespolek užili,“ plánuje Hanka. Už teď se ale na malé zodpovědně připravuje.

„Trávím hodiny na internetu a vybírám kočárky. Nestačím se divit, co všechno dneska pro dětičky existuje a jaký je výběr. Stovky kočárků a na všechno jsou testy. Bezpečnost, škodlivost. Mám z toho tři hlavy,“ zoufá si. „Až si člověk říká, jak my jsme to dětství mohli bez toho všeho přežít,“ dodává se smíchem Pavel.

VIDEO: Pavel Zedníček ve Varech.

Fotogalerie
22 fotografií