Pavlova veselka s moderátorkou a podnikatelkou Hankou letos v lednu na floridské pláži byla zřejmě hodně nakažlivá.

Z Pavla je tchán

První chytla vdávací virus Pavlova vyženěná dcera Bára (30). Jediný potomek jeho manželky do toho praštil v červnu. „Jsme taková rozvážná rodina, co se sňatků týče,“ prozradila se smíchem Kousalová. „My jsme s Pavlem byli spolu třináct let, dcera s Berniem před svatbou chodila devět let,“ dodala. Její zeť je Vídeňan a svatbu uspořádali ve Valticích v kapli.

Provdal sestru

Rodinný hattrick uzavřela v sobotu Pavlova jediná sestra Dagmar (58). Co se týká délky známosti, dala předešlým dvěma nevěstám pěkně na frak. Se svým zvukařem Vladimírem si na to své ano počkali rovných 15 let. U Dáši, maminky Jakuba (27), který se strýčkem připravuje pořad Kurňa, co to je?, je velká záruka, že to všechno skvěle klapne. Je totiž psycholožka a pracuje v manželské poradně.

Ještě navíc narozeniny

Tatínek Pavla Bedřich je vdovec, ale ženit se už nemíní. Zato s rodinkou pěkně ve zdraví oslavil na svatbě 95. narozeniny. „Dal jsem mu společenské hry, které s ním taky budu hrát,“ řekl Blesku Zedníček. „Proto si tátu odvezeme na čas k nám na Karlštejn,“ dodal herec. Bedřich Zedníček miluje sladké, dostal hned dva dorty a několik dárkových košů.

VIDEO: Pavel Zedníček dorazil do Varů v doprovodu policejního prezidenta

Fotogalerie
38 fotografií