V únoru 2017 se po půlroční pauze vrátila televizní soutěž zase k divákům. Netrvalo ale dlouho a je znovu konec. „V rámci podzimního programového schématu jsme se rozhodli dát prostor novým formátům,“ sdělila Blesku mluvčí televize Barrandov Marie Opálková.

V kuloárech se šeptá, že na barandovském kopci vsadili na vztahové pořady. Preferují seriál Sousedé a Nebezpečné vztahy, za nimiž stojí moderátor Jan Musil (50).

Přitom Kurňa mělo od roku 2013 celkem stabilní sledovanost okolo 200 tisíc lidí, tedy přesně takovou, jakou vykazují právě Sousedé po prvním týdnu vysílání. Místo Zedníčka teď bude zábavním pořadům kralovat Aleš Cibulka (40) díky novému soutěžnímu pořadu Roztoč to!. Ten bude vysílán každý den. „Pevně věříme, že diváci si z naší široké nabídky vyberou a že je bude bavit,“ sdělila nám tisková mluvčí TV Barrandov.

Poprvé se Čmaňa s pořadem loučil v září 2016. „Mám za to, že v nejlepším se má přestat,“ argumentoval v té době. Brzy si to ale zase rozmyslel a v únoru 2017 se klidně na obrazovky vrátil. Televize dokonce investovala do nových kulis, jelikož ty staré v čele s barevným kolem štěstí letěly už dávno do kontejneru.

Zedníčkův spolumoderátor a synovec Jakub Zedníček (27) – syn Pavlovy jediné sestry Dagmar (58), se kvůli novým dílům nechal dokonce ostříhat. Jen v jednom díle za sebe nechal zaskočit Terezu Šefrnovou (37), protože zrovna napjatě očekával narození prvního potomka.

Nechyběl ale na jubilejním 100. díle, kde byly mezi hosty i Věra Špinarová (†65) s vnučkou Johankou Pavlíkovou (14). Zpěvačka byla plná energie, a tak by nikdo nehádal, že jí zbývá jen měsíc života.

VIDEO: Pavel Zedníček letos dorazil na festival ve Varech v doprovodu policejního prezidenta

Fotogalerie
32 fotografií