V rudých šatech se blýskla hvězda muzikálů Fantom opery či Ples upírů Michaela Gemrotová, která se pyšní umělými ňadry, a fotografy provokovala odhalenou štíhlou nožkou. 

Konkurovat jí mohla její kolegyně Michaela Nosková, která si také nechala chirurgicky zvětšit ňadra, a dámy tak svedly boj o lepší silikonový dekolt. Ta pro změnu oblékla květované šaty. 

Červenou zvolila také Monika Absolonová, které se postupně daří shodit veškerou poporodní váhu. Naopak černý korzet předvedla Tereza Mátlová, jejíž bujné vnady ohromily přítomné pány. Zpěvačka Hana Holišová sice až tak obdařená není, zato zabodovala díky svému fantastickému hlasu. 

Vybírali jsme interprety, kteří mají na repertoáru slavné muzikálové melodie a patří k nejobsazovanějším umělcům tuzemských scén,“ uvedl koproducent Janis Sidovský, který program sestavil, a pochopitelně na pódiu přivítal i svého partnera Pavla Vítka

Nejroztomilejší a nejdojemnější vystoupení předvedla bezpochyby dcera Terezy Mátlové a Františka Janečka Emily, která zazpívala píseň z muzikálu Bídníci. 

Kromě Bídníků si publikum užilo hity z muzikálů Jesus Christ Superstar, Evita, Dracula, Johanka z Arku nebo Vlasy za doprovodu Českého národního symfonického orchestru. 

Video
Video se připravuje ...

Jako andílek! Takhle zpívá devítiletá dcera Františka Janečka! Martin Hykl

Fotogalerie
22 fotografií