Modelka Nikol Švantnerová musela nedávno podstoupit operaci slepého střeva, ale už se cítí dobře. „Já už jsem týden po tom docela fungovala,“ řekla pro Blesk.cz. Po zákroku jí sice zůstaly jizvy, ale v práci jí to rozhodně nebrání. „Já mám tři úplně maličkatý. Z toho dvě nejsou vůbec vidět a ta třetí je fakt tak maličkatá, že vždycky, když se někomu chlubím, že ji mám, tak ji vždycky hledá,“ svěřila se.

Modelka nyní plánuje opustit Česko, ráda by pracovala v zahraničí. „Je to na nejlepší cestě, už jsem se zotavila z operace, která mi v tom samozřejmě trochu bránila. Teď mě tu nic nedrží. Mně se docela líbí ten německý trh. Zase žádné velké ambice nemám, přeci jen už nejsem nejmladší,“ prozradila. „Rozhodně nechci nikam na delší dobu. Maximum je pro mě 14 dní, déle bych to asi nevydržela,“ upřesnila.

Žádný partner ji ale zřejmě na cestách podporovat nebude. „Stále jsem sama, jak to bylo,“ svěřila se. Nikol kromě pracovních záležitostí myslí i na odpočinek. „Rozhodně chci nějakou dovolenou, ale kdy a s kým, to prostě uvidíme. Samozřejmě partner by byl lepší než kamarádka, ale uvidíme,“ dodala.

Fotogalerie
32 fotografií