TN2 je relativně mladá zpravodajská relace stanice Nova 2, jejíž tváří byla dosud takřka výhradně moderátorka Michaela Šmídová. Teď přichází mužský element v podobě Karla Kopečka, kterého diváci skupiny Nova znají především v roli reportéra hlavní zpravodajské relace.

Moderování zpravodajství je pro mě v posledních dvou letech na Nově zcela nová zkušenost a nabídka na moderování TN2 je zároveň obrovská pocta a příležitost. Zpravodajství se jako novinář věnuji celý život a tohle je jeden z profesních vrcholů,“ sdělil Karel Kopeček.

Karel Kopeček se v médiích pohybuje přes 20 let, na Nově začal působit v roce 2010, a to na pozici šéfeditora zpravodajského portálu TN.cz. Dříve pracoval v Blesku nebo Deníku. V současné době na Nově zastává pozici vedoucího denní výroby obsahu, reportérskou a moderátorskou činnost.

Karel je ženatý, má čtyři děti – Káju, Honzíka, Péťu a teprve dvanáctidenní Renatku. Je vášnivým rybářem, včelařem, neúnavným propagátorem jihočeského Staňkova a pražského kamarádského sdružení Bohnice 1976.

Mezi zajímavosti patří, že Kopeček byl podle našich informací také jednou z tváří, která měla moderovat nové »vtipné« počasí na Nově. Tento projekt ale dosud nebyl bohužel realizován. Tak doufejme, že nás nový moderátor Karel dokáže občas rozesmát i během nočních zpráv na TN2.

Viděli jste Silvestrovské Televizní noviny? Zasmějte se!

Video
Video se připravuje ...

Silvestrovské Televizní noviny na Nově: Podívejte se na ty nej „přežblepty“! TV Nova

Fotogalerie
19 fotografií