Odpolední silvestrovské představení se díky hravosti Terezy Kostkové a dalších účastníků prodloužilo oproti běžné délce o víc než čtvrt hodiny.

I tak si ale herci našli čas, aby si po práci připili v divadelním klubu. Sagvan Tofi (52) s sebou vzal okouzlující dcerku Satine (6), která je celá po něm, na Pepu Vágnera (26) zase čekala přítelkyně Marlen. Nedávno se vrátili z Indie.

„Ženil se můj spolužák, rodilý Ind. Cesta tam byla dlouhá a nakonec jsme skončili na svatbě královské rodiny v Hajdarábádu v centrální Indii. Byla to čtyřdenní svatba, na kterou bylo pozváno přes pět set hostů! Zažili jsme tradiční ceremonie a ochutnali indickou kuchyni,“ pochlubil se Pepa.

Jaroslava Obermaierová (70) si připila tradičním sektem hlavně na zdraví. „Měla jsem v uplynulém roce tři zdravotní kolapsy a skončila vždy v nemocnici. Tak ať je ten nový rok o něco lepší!“ požádala, když pozvedla sklenku. A svěřila se, že ji velice láká divadelní režie. „Moc by se mi líbilo dělat aspoň asistentku,“ přiznala. Kéž se jí aspoň to první novoroční přání vyplní!

 

Fotogalerie
31 fotografií