Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kam zmizel Gott? Záhada rozluštěna! Tam byste ho nehledali!

/
  • Karel Gott podle všeho oslavil Silvestr na Tenerife
    2. ledna 2017 ● 05:07

    Někteří herci či zpěváci trávili poslední den roce pracovně v divadlech či na vystoupeních. Jiné celebrity si zase vychutnaly klid a pohodu rodinného krbu. Jenže našli se i tací, kteří se sebrali a odcestovali pryč. Mezi nimi například i sám Karel Gott (77) s rodinou.

  • 1.

    Karel Gott: Nový rok přivítal v daleké Kambodži

    Záhada rozluštěna! Když hned po Vánocích odletěl Český slavík Karel Gott (77) s manželkou Ivanou (40) a dcerkami Charlottkou (10) a Nellinkou (8) k moři. Podle prvních informací měl slavit Silvestr dokonce až v daleké Kambodži. Jenže podle všeho nakonec Mistr našel azyl někde docela jinde a podstatně blíž k České republice.

    Podle snímků, které se objevily na Facebooku, se mistr uchýlil na ostrov Tenerife, kde Nový rok přivítal i s hitmakerem Michalem Davidem. Fotky zveřejnil tamní český podnik s popiskem: "Děkujeme Vám. Karel Gott a Michal David oslavili Silvestr v Orange Café na Tenerife."

    Karel Gott podle všeho oslavil Silvestr na Tenerife
    Autor: Facebook

  • 2.

    Agáta Prachařová: Na dovolené a bez kocoviny!

    Z pražské zimy až do dalekého Karibiku ujel herec, moderátor a muzikant Jakub Prachař (33) s manželkou Agátou (31) a jejím synkem Kryšpínem (5).

    „Poprvé v životě zažívám první leden bez kocoviny a je to fakt super,“ napsala k fotkám z Dominikánské republiky, kde bylo v neděli až 28 °C, pařmenka Agáta.

     

    Pozdrav Jakuba Prachaře, Agáty a Kryšpína až z Karibiku
    Autor: Facebook, Instagram, archiv

  • 3.

    Jiří a Jana Adamcovi: U protinožců

    Jako jedni z prvních vítali nový rok Jiří (68) a Jana (44) Adamcovi s dětmi. Jsou totiž momentálně v australském Sydney. Rodina se původně vypravila na svatbu Janina bratrance, odskočili si do Číny, Hongkongu a domů se vrací až 15. ledna. „Nejnádhernější ohňostroje jsou v Sydney, bezkonkurenční,“ napsala Adamcová na sociální síť.

    Rodina Adamcova na Silvestra v australském Sydney: Otec Jiří, maminka Jana, děti Jasmínka a Daník.
    Autor: Facebook, Instagram, archiv

    Fotogalerie
    34 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy