Tomáš Valík hrál v Ulici Richarda Zajíčka a v zákulisí to mezi ním a Jaroslavou Obermaierovou pěkně vřelo. „Jarka o Tomášovi bokem mluví velmi nepěkně, někdy si neodpustí ani sprosté označení. Chodí totiž na plac nepřipravený,“ prozradil před lety Super.cz zdroj z prostředí natáčení.

Sama Obermaierová jeho slova pak potvrdila. „Nemůžu ho jmenovat, ale je to nezodpovědný člověk, který neumí text, a neumí hrát. To považuji za trestuhodné. Dnes se živí herectvím lidé, kteří ho vůbec neumí. To je zkrátka taková doba. Tady takových lidí ani není tolik, ale když to sleduji okolo, hrají hlasatelky, modelky, a to si myslím, že je špatně,“ rozčilovala se.  

Tomáš Valík se ale nikdy necítil být špatným hercem a postoj Obermaierové vůči němu ho dost mrzel. Zároveň přiznal, že to s ní na place neměl vždy jednoduché.

„Nerad bych o tom vůbec hovořil. V Ulici jsem šest let, ale poslední dva roky byly těžké. Já to ale paní Jarce nezazlívám. Je to hodná ženská, a i když se do mě na place pustí hodně zhurta, vlastně se od ní učím. Dává mi cenné rady. Je mi ale líto, že mě vnímá jako špatného herce. Ale nezlobím se na ni,“ svěřil se Valík před časem. 

Valík zemřel po krátké nemoci v Nemocnici Na Bulovce, kde byl hospitalizován. Příčina jeho smrti je zatím nejasná.

Fotogalerie
19 fotografií