Evě v říjnu minulého roku našli rakovinu v kyčli s metastázemi na plicích! „Proto ji tak strašně bolela záda. To bylo od té kyčle...“ řekl Blesku zdroj z okruhu blízkého Skallové. Když šla Dařina manažerka s bolestmi zad k fyzioterapeutovi, pohnul jí párkrát nohou, něco se mu nelíbilo a okamžitě ji poslal na hloubkové vyšetření CT. Projela tunelem, a když lékaři viděli výsledky, zhrozili se! Následné vyšetření prokázalo, že bulka v kyčli je zhoubná a nádory jsou už i na plicích.

Rakovinu se okamžitě snažili zastavit chemoterapiemi. „Dostávala chemošky toho nejtěžšího kalibru. Potom je Evě vysadili a chvilku se zdálo, že zabraly,“ svěřil náš zdroj. Bohužel to bylo jen zdání. Zhoubná nemoc bujela dál a nakonec se ve dvou ložiscích dostala až do mozku!

„Už to nešlo zastavit. I Evě bylo jasné, že je konec. Proto na svůj odchod připravovala i svou osmiletou dcerku Charlotte...“ dodal zdroj. „V hlavě jí rostl šesticentimetrový nádor. Ten ale lékaři objevili příliš pozdě,“ prozradila Dara, která se jen těžko vyrovnává se smrtí své nejbližší kamarádky.

Skallová věděla, že to její dcerka nebude mít lehké. „Ve dvaceti letech Evě zemřela na rakovinu maminka. Tehdy chodila v Praze na Vyšší odbornou školu hereckou a po smrti matky se s otcem na střídačku starala o jedenáctiletou sestru Simonu. Proto chtěla mít Eva víc dětí. Věděla, že rakovina je dědičná, a moc si přála, aby Charlotka nezůstala sama. Osud to chtěl bohužel jinak,“ prozradil nejmenovaný zdroj.

Vše o Evě Skallové naleznete: ZDE!!

Fotogalerie
53 fotografií