„Evička si přála, aby si ji Charlottka pamatovala jako krásnou miminku. Ať už s vlasy, nebo bez nich,“ pronesla během včerejšího pohřbu Rola Brzobohatá (38), která byla blízkou kamarádkou zesnulé. „Eva věřila v anděly. Své dceři často vyprávěla, jak se v anděla proměnila její babička. Teď se andělem stala i naše Evička...,“ pokračovala Rola ve smuteční řeči.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb manažerky Dary Rolins: Poslechněte si smuteční řeč Brzobohaté! Blesk

Jen s velkými potížemi zadržovala slzy, přes které neviděla na papír s napsaným proslovem. „Není pravda, že smrt si nevybírá. Minulé úterý si vybrala Evičku,“ řekla a hlas jí pohnutě přeskočil. „Asi jí záviděla, že je plná života, i přesto, že spolu bojovaly. Eva málem zvítězila. Ještě před několika týdny řekla: Těším se ze života, ze vzpomínek, z plánů a věřím...,“ vzpomínala Rola Brzobohatá.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Evy Skallové: Rolins s Rytmusem v slzách, zarmoucený Bouček a spol. Petr Soukup, David Turek

„Její hlava nepřipouštěla nic než vítězství. Ale přesto to nestačilo,“ zakončila svou smuteční řeč. A pak už dala slzám volný průchod, stejně jako mnoho dalších v zaplněné síni strašnického krematoria. Dorazila rodina, kamarádi i lidé z branže. Poslední sbohem Skallové dala také prezidentka nadačního fondu Vendula Svobodová (44), moderátor Mirek Šimůnek (38) či zpěváci Dan Bárta (46) a Tonya Graves (46).

Fotogalerie: Pohřeb manažerky Dary Rolins Evy Skallové …
96 fotografií

Vše o rakovině Evy Skallové čtěte zde >>>

Fotogalerie
60 fotografií