„Paní Fialová už se na všechny moc těší, od rána se připravovala a dávala do gala,“ přivítal nás včera ošetřovatel s úsměvem. „Daří se mi tu velmi dobře a jsou tu na mě moc milí. Jsem ráda, že jsem právě tady,“ pochválila herečka Alzheimercentrum Průhonice, které je už přes 16 měsíců jejím domovem.

Oslavenkyně s námi absolvovala dokonce i krátkou projížďku na vozíku po zahradě centra. „Než zase odjedete, tak, prosím, pozdravujte všechny vaše čtenáře! Mám je moc ráda,“ kladla nám na srdce veselá Květa. „A teď už jděte, miláčkové, nesmím zmeškat představení...“ dodala na rozloučenou.

„Jediné, co maminku trápí, jsou neustálé obavy, že promešká divadlo. Pořád se ptá, kdy má další představení. To je tím, že maminka byla celý život strašně zodpovědná a poctivá ke svému řemeslu,“ potvrdila nám hereččina dcera Zuzana Hášová (55). „Uklidňuji ji tím, že mamince říkám, že má divadelní prázdniny, takže žádné představení nemá,“ dodala s tím, že s mámou oslaví její narozeniny o víkendu jen v rodinném kruhu.

Fotogalerie
19 fotografií