Sama herečka své zdravotní problémy občas ráda zlehčuje, tentokrát ale neváhala ani vteřinu a nechala se odvézt do pražského Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM). Šlo o vteřiny.

V nemocnici se herečky, sužované bolestmi břicha, okamžitě ujaly lékařské špičky. „Paní Fialová skončila v rukou samotného šéfa kliniky hepatogastroenterologie, profesora Julia Špičáka,“ prozradil Blesku zdroj z nemocnice. Naštěstí nemusela pětaosmdesátiletá herečka pod kudlu, jako tomu bylo před pěti lety. V jejím věku je už narkóza velice nebezpečná.

„Ano, měla jsem zdravotní problémy,“ potvrdila Blesku Květa Fialová. Lékaři ji po akutním ošetření a několika dnech bedlivého sledování včera propustili domů. Nesmí ale vstávat a chodit po bytě. A na divadlo nesmí ani pomyslet. „Mám přikázáno pořád ležet. Ještě štěstí, že se o mě stará dcera Zuzanka. Chodí za mnou každý den,“ prozradila herečka.

Dcera Zuzana: Máma se nešetří!

„Máma toho má moc, vůbec se nešetří,“ postěžovala si před pěti lety Blesku dcera Zuzana Hášová (55). Sama Květa tehdy svým prohlášením provokovala: „Jako herečka bych měla umřít na jevišti a doufám, že to tak dopadne. Je to taková etika, která by se měla dodržovat,“ rouhala se Fialová.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Krvavá pomsta za Mohameda! A Fialová akutně v nemocnici! Blesk TV

Fotogalerie
6 fotografií