Nikdy jí neodpustí! Herečka veřejně označila baletního mistra za homosexuála. Navíc před televizními kamerami! Harapes přitom nikdy svou skutečnou sexuální orientaci neodhalil.

Ledová sprcha

„Určitě mi doteď nevadilo, že jsme se od toho natáčení nepotkali. Jsou lidé, kterých se dokonce i štítím,“ prohlásil tanečník, když zjistil, že se s Fialovou ocitli na stejné akci. Herečka mu ale pohlédnout do očí chtěla, proto pro něj dokonce nechala poslat. Prý že by ho ráda pozdravila.

„Paní Fialovou už nechci nikdy potkat!“ řekl rázně Blesku Harapes. A na vysvětlenou dodal: „Jako omluvu použila větu, že už je stará, a tak může říkat, co chce a kde chce... Jenže si ve svém věku neuvědomuje, že mluvit může jenom o sobě a ne o ostatních!“

Tornádo se blíží

„Já homosexuály miluji a jemu jsem nijak neublížila. Vlastíček je hodný kluk a jdu ho pozdravit, když on nejde za mnou,“ pronesla umanutě Květa a vydala se směrem k 20 metrů vzdálenému Harapesovi. Ten, když viděl, že se k němu blíží »Tornádo Lou«, přešel z úsměvu v šokovaný pohled a dal se na úprk do šatny, kde se snažil schovat mezi kabáty. Do bot prásknul tak rychle, že málem smetl udivené šatnářky!

Oplakala to

Nakonec se mu podařilo neodbytnou herečku setřást a odstrčit, div neupadla... Harapes vzal do zaječích a Fialová zůstala stát jako opařená se slzami v očích!

Video
Video se připravuje ...

Fialová vs. Harapes: Neutíkej, baleťáku! Málem jí srazil k zemi! David Turek, Petr Soukup

»On je dost teplej...«

Tuto památnou větu pronesla Fialová o Harapesovi, když spolu před dvěma roky vařili v pořadu VIP Prostřeno! „Potvoro jedna!“ nazval ji nelichotivě uražený mistr. A později herečce přes média vzkázal: „Květa má štěstí, že není mužskej, protože ty řeči, co ona má, to už by ji někdo zmlátil, že by se nepoznala!“ Od té doby se jeden druhému vyhýbali jako čert kříži.