„Vlastík Harapes je pro mě taková srdeční záležitost, vždy chodil na moje křesty a koncerty a nikdy nevynechal. Vždy dorazil s velkou kytkou růží. Hodně času jsem s ním strávila povídáním o umění i vaření,“ prozradila Leona, která právě zkouší nový duet.

„On mě vždy dostane svými vtípky a fóry, kterých má přehršel. Hodně mě o něm v poslední době překvapilo, že když jsme probírali fotky, tak tam je na jedné jako blonďatý jinoch. To uvidí diváci koncertu ve Státní opeře, kde se fotky budou promítat,“ prozradil Martin France.

„Krásné na Vlastovi je, že na svůj skutečný věk vůbec nevypadá a je stále krásný chlap,“ básnila o Harepesovi Machálková. Mezi gratulanty na benefičním galavečeru A TANČÍM DÁL – k 70. narozeninám Vlastimila Harapese přivítá oslavenec spoustu zvučných jmen jako: Hana Zagorová, Jiří Suchý, Jitka Molavcová, Leona Machálková, Marta Vančurová, Dagmar Pecková, Lubomír Brabec, Zdena Studenková, Jaromír Hanzlík, Martin France, Marcela Březinová, Jana Šulcová, Jana Preissová, Hana Buštíková, Juraj Herz, Václav Kopta, Uršula Kluková, Marie Poledňáková, Lucie Černíková, Petr Weigl, Martin Dejdar, Klára Pollertová, Jan Kačer, Michal Štípa, Ondřej Vinklát a mnoho dalších!

Video
Video se připravuje ...

Machálková a France - dovolená David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
10 fotografií