Pět let se Křížek věnoval rodině, která je pro něj tím nejdůležitějším na světě, manželce, dvěma synům a vnoučatům Taťáně a Davídkovi. Důležité místo v životě ale našel i pro víru v Boha.

„Už třikrát za život za mnou přišel Bůh, ale já jsem vždycky utekl. Vykroutil jsem se, protože bych nemohl žít po starém způsobu života. Je to takové volání, že se děje něco zlého, že se musí něco změnit, že nejdete tou cestou, kterou byste měl jít. A vy tu změnu cítíte, ale odmítáte, protože pro vás tento svět znamená něco, o co nechcete přijít,“ vysvětlil Křížek Bubílkové.

Nakonec prý ale volání vyslyšel. „Víra je dar. Pán mi ukázal, že kdybych šel tou starou cestou, přijdu do pekla a to jsem viděl,“ říká zpěvák. Jedním z okamžiků prozření prý byl i vyhrocenější spor, který měl s manželkou.

„Postavil jsem jí cukrárnu, všechno zařídil a pak přišla první den, že vydělala 335 korun. Něco jsem na to řekl, Taťána začala natahovat, já odešel do jiné místnosti a tam jsem dostal pecku. Poznal jsem, že s Bohem si neradno zahrávat. Ti pokrytci, kteří mluví o Bohu, ale chovají se proti němu, dostanou mnohem víc než ti, co ho neznají,“ dodává.

Co dalšího prozradil? Stýká se s bratrem? Podívejte se na pořad Blesk.cz Koho čas vzal.

Video
Video se připravuje ...

Silně věřící zpěvák Láďa Křížek: Třikrát do mě vstoupil Bůh! Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
10 fotografií