Rozhovor s Vávrou pro pořad Zuzany Bubílkové (63) Koho čas vzal na Blesk.cz se domlouval opakovaně. Legendární hudebník se totiž potýká s vleklými problémy s kyčlí, která prý nejde v jeho případě operovat. 

„Pan primář ji nedoporučuje. Mám zánět v těle, který se nedá vyléčit, je to složité. Řeším to prášky, ale nevidím perspektivu,“ tvrdí Vávra, který měřil 195 centimetrů, ovšem kvůli nemocné kyčli je teď o centimetr menší.

Jeho jedinou oporou zůstala dvanáctiletá dcera Viktorka, protože i třetí manželka jej opustila. „Neklapalo nám to, takže jsme se před rokem rozvedli. Ohledně dcery jsme se dohodli, že ji můžu mít kdykoliv. I klidně měsíc, manželka bude jen ráda,“ říká Vávra s tím, že pro jeho bývalou paní byla a je přednější práce. „Manželka šla po kariéře, a když mi začaly zdravotní problémy, asi se o mě nechtěla starat,“ dodává.

Viktorka je teď středobod jeho unaveného života, však je zvyklý se o ni starat od malička. „Od padesáti jsem byl muž v domácnosti. Manželka měla výbornou práci, dělala vedoucí ve Fortuně, takže jsme se tak dohodli. Ona okamžitě po mateřské nastoupila do práce a já se staral o miminko,“ krčí rameny.

Zpěvák byl třikrát ženatý, jeho druhou manželkou byla Věra Špinarová (64). Byli spolu 16 let. Jejich vztah se rozpadl kvůli dálce, která je od sebe dělila. Ona žila v Ostravě a on v Praze.

Video
Video se připravuje ...

Víťa Vávra (62): Mám neléčitelnou nemoc! Manželka se se mnou kvůli tomu rozvedla! Zuzana Bubílková, Tomáš Sovinský, Lukáš Červený

Další díl pořadu Koho čas vzal už v pondělí na Blesk.cz! Hostem bude Jiří Koberský, někdejší hvězda kapely V.I.P!

Fotogalerie
5 fotografií