Podnikatelských aktivit má Mladý mnoho, tou nejzajímavější je však firma vyrábějící sportovní dvoumístné vrtulníky! A Mladý je sám, coby vystudovaný inženýr, i součástí konstruktérského týmu!

„Je to naše konstrukce, náš výrobek. Teď jde do malosériové výroby a připravujeme další. Podílel jsem se i na jeho konstrukci, takže je to moje práce,“ chlubí se.

„Vyrábíme různě po republice. Všechny díly, ze kterých je vrtulník složený, se vyrábějí v Čechách a na Moravě, a skládá se na letišti ve Zbraslavicích,“ popsal bavič fungování svého podniku. Základní cena malého vrtulníku je pak 140 000 eur, tedy zhruba tři a půl milionu korun.

Na showbyznys ale nezanevřel, pokud je zájem, dál s Náhlovským vystupuje. „Dokud to funguje, proč ne. Vystupujeme ale málo,“ přiznává.

V pořadu Zuzany Bubílkové (63) Koho čas vzal také promluvil o svých potížích s cukrovkou. „Dostal jsem se k tomu způsobem života. Byl jsem schopen vypít na posezení dvoulitrovou lahev sladkého nápoje a k tomu sníst tabulku čokolády,“ krčí rameny.

Video
Video se připravuje ...

Koho čas vzal – Josef Mladý Zuzana Bubílková, Jan Jedlička, Lukáš Červený

Fotogalerie
6 fotografií