Podle zdroje z blízkého okolí Patrasové je italský fešák momentálně nezadaný a do Dády je blázen už roky. Od doby, kdy byla v Itálii na dovolené.

Od přátel z Česka zjistil, co se u Slováčků doma už rok děje, a přispěchal herečku, se kterou je pořád ve styku, rozveselit. Patrasová nechtěla o muži, který jí po nevěře jejího muže zase vrátil jiskru do oka, mluvit. Kamarádka byla naštěstí o něco sdílnější. „Kdyby Dáda chtěla, může s ním z fleku odjet do Itálie. Měla by sladký život,“ prozradila.

Není to ale zdaleka první cizinec, který o Dádu jeví zájem. Už po škole, než poznala Felixe Slováčka, se do mladičké herečky zamiloval Američan. Mohla se vdát do New Yorku.

Tehdy ale nechtěla opustit rodiče a milovaný Semafor. Bohatý Amík jí prý s klidem nabídl, že jí podobné divadlo za velkou louží koupí. Pak ale Dáda potkala Felixe.

Zatímco se Dáda v pátek sešla se svým kamarádem z Itálie, její manžel Felix Slováček (72) odvezl svoji milenku Lucii Gelemovou (33) na festival do Drážďan. V sobotu už jeli zpět do Čech, protože Felix měl na Karlovarsku v Novém Sedle vystoupení.

Fotogalerie
8 fotografií