Dům byl k prodeji dlouhých 19 měsíců. Nyní už má nového majitele, tajemného bohatého podnikatele Martina Pecu, který příliš nestojí o publicitu, přesto však prozradil, že z vily po české popové zpěvačce strach určitě nemá. Nevěří totiž babským povídačkám.

„Kdybych něčemu takovému věřil, tak bych ho nekupoval. Znám dobře lokalitu a to byl ten důvod, proč jsem si ten dům pořídil,“ řekl deníku Aha! Peca, který nezahálí a na domě už rozjel rozsáhlou rekonstrukci.

Video
Video se připravuje ...

Bartošové dům už má nového majitele! Zakázal Rychtářovi vstup i exhumaci psa! David Turek

„Potrvá ještě tři nebo čtyři měsíce a pak se tam i s mou drahou polovičkou nastěhujeme, budeme rádi, pokud tam přibudou i nějaké děti, které máme v plánu,“ vysvětlil nadšený majitel.

Kdo ale nadšený určitě není, je vdovec po zpěvačce Josef Rychtář, který hlásal, že se domluví s novým majitelem, kvůli exhumaci ostatků fenky Gejši, která je pohřbená na zahradě. „Nevidím důvod někoho na zahradu pouštět. Ani se v ní někoho nechat hrabat, na to měl podle mého času dost,“ dodal rázně Peca.

Rychtář tedy může na své plány zapomenout, stejně jako na nápad, že z domu udělá muzeum pro fanoušky Ivety. V tom mu zatnul tipec Artur, právoplatný dědic, který zpěvaččiny věci nechal odvést a vyhodit na skládku a dům prodal.

CO NÁSLEDOVALO PO SMRTI IVETY BARTOŠOVÉ ČTĚTE ZDE!

Fotogalerie
14 fotografií