Ještě v pondělí večer byla Dáda Patrasová naprosto v pohodě a působila šťastně. S naprostým nadšením odmoderovala vernisáž v Tančícím domě, kde se setkala se svými třemi kolegyněmi Janou Šulcovou, Jaroslavou Obermaierovou a Kateřinou Kornovou.

Jenže to ještě netušila, že druhý den vyjde najevo, že jí její manžel Felix Slováčekopět lhal. Slíbil jí totiž, že milostný románek s Lucií Gelemovou skončil. Ale o víkendu se s mladou výtvarnicí nechal nafotit na plese v Mariánských Lázních. "Pan Slováček se výborně bavil, tančil se svou společnicí, měl skvělou náladu," prozradil Blesk.cz jeden z návštěvníků plesu, na kterém Felix ani nevystupoval. Jel tam rovnou za zábavou.

A Dáda mezitím doma poctivě studovala scénář, podle kterého pondělní vernisáž Vladimíra Jiránka moderovala. "Role moderátorky mi není cizí. Často moderuji pro děti, což je publikum, které nic neodpustí," pochlubila se Blesk.cz přímo na akci s úsměvem, kde vypadala naprosto vyrovnaně. Úsměv z tváře jí ale kvůli Felixovi nejspíš zase rychle zmizel. Může jí Felix tohle ještě nějak vůbec vysvětlit?

Vše o nevěře Felixe Slováčka s Lucií Gelemovou se dočtete zde.

Fotogalerie
11 fotografií