Manželé do Obecního domu dorazili ve výborné náladě. Dáda v černých šatech od návrhářky Beaty Rajské, které jí manžel koupil, vypadala báječně. „Dáda je tady pro mě nejkrásnější ženou v sále. Když jsem ty šaty uviděl, byla to láska na první pohled,“ svěřil se Blesk.cz Felix Slováček, který na své ženě mohl oči nechat.

Navzdory všem překážkám, které v poslední době musela Patrasová kvůli manželovým záletům překonat, vypadala báječně. Ani jeden se k manželské krizi nechtěl vyjádřit, naopak všem dávali najevo, že je vše v pořádku.

U stolu si povídali s přáteli, lehce popíjeli bílé víno, a když zahráli pomalé písničky, tak vyrazili na parket. „Ples si s manželkou užíváme, protože po dlouhé době máme volný víkend. Bohužel Valentýna nijak slavit nebudeme, protože zpěvačka má 14. února pracovní povinnosti,“ dodal známý saxofonista.

Než odešli domů, tak si ve fotokoutku udělali společnou fotku, kterou si odnesli na památku. Tak snad se Felix už ze svých chyb poučil a přestane dovádět jak jelen v říji...

Video
Video se připravuje ...

Patrasová: Já a mladší milenec? Na rozdíl od Felixe mám mozek! David Turek, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
41 fotografií