I zdravotnický personál přiznává, že s rakovinou mízních uzlin bojující Gott je jiný než při prvním pobytu: mnohem uvolněnější a vyrovnanější.

Nejhezčí dárek

Milan Drobný patří mezi Slavíkovy »služebně nejstarší« kamarády. Když se v Blesku dočetl, že je Karel v nemocnici, dostal o něj strach. „Hned jsem mu psal SMS, ale nedostal jsem odpověď,“ přiznal zpěvák. A najednou Gott po třech týdnech sám zavolal. „Měl veselý hlas. Řekl mi, že mě zve jako vždycky na Vánoce na Bertramku, ale že nemám vodit ten můj harém,“ přiznal Drobný.

„Slyšet ho v takové náladě byl ten nejhezčí dárek k narozeninám, které mám v úterý,“ dodal Milan.

Kmotr odepsal

Taky Gottův kmotřenec Patrik Rokl (48) zajásal, když mu slavný kmotr nyní odepsal na mobil. „Ahoj, Patriku, děkuju za povzbuzující zprávu,“ napsal Slavík. Léčí se ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze jako v 90. letech jeho bývalý klavírista a Patrikův táta Rudolf Rokl (†56). Chodil ho sem navštěvovat.

Smutná zpráva pro Slavíka

Před dvěma dny zemřel Gottův dlouholetý aranžér, kapelník Jaroslav Dřevíkovský (†79). Trumpetista a zpěvák působil už v kapele Karla Vlacha (†74). Aranžoval písně nejen Karlovi, ale taky Evě Pilarové (76) a Waldemaru Matuškovi (†76). Pohřeb se koná 11. 12. ve 12 hodin ve Velké síni strašnického krematoria.

 

Fotogalerie
6 fotografií