Hledání peněz, které krátce před dubnovou smrtí expremiéra Grosse zmizely z jeho účtu, nekončí. Obrovská suma peněz ‒ spekulovalo se dokonce o 70 milionech až 100 milionech korun (!) ‒ nečekaně a hlavně bez vědomí Grossovy ženy změnila majitele!

Vdova Šárka Grossová to zjistila až ve chvíli, kdy manžel 16. dubna zemřel na amyotrofickou laterální sklerózu a ona se ocitla prakticky bez prostředků, resp. zjistila, že zůstatek na jejich společném kontě je naprosto mizivý.

Nejprve podezřívala svou tchýni s tchánem, to se ale ukázalo jako nepravděpodobné. „To jste nám vyrazili dech! Pokud se něco takového stalo, rozhodně o tom nic nevím a přísahám, že jsme žádné peníze nedostali!“ dušovala se tenkrát Grossova maminka Alena.

Další, kdo je momentálně v hledáčku vdovy, je údajně její švagrová Ivana! „Měla mít přístup do poslední chvíle k účtům Stanislava Grosse a taky o něj pečovala a často za ním jezdila,“ prozradil Blesku zdroj z bezprostředního okolí Šárky Grossové.

„Se Standovou sestrou Ivanou se zrovna v lásce neměly a panovala mezi nimi celkem dost velká nevraživost,“ dodal zasvěcený zdroj. Blesk dokonce Grossovu dosud zcela utajenou starší sestru vypátral.

„O penězích se nehodlám vůbec bavit!“ byla neústupná. Vdova Šárka je na tom finančně velmi špatně, protože dcerám nechce sahat na jejich muzikálové honoráře, musí rodinu utáhnout z toho, co jí hodí pronájem luxusního bytu na Floridě. Podle lidí z Divadla Hybernia si nezřídka půjčuje od známých.

„Nemůže ani prodat žádnou z nemovitostí, protože zatím stále není ukončeno dědické řízení,“ říkají naše zdroje. Tomu dost možná brání i ona ztráta peněz z účtu.

Fotogalerie
10 fotografií