Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Rodiče Grosse trápí synův hrob: Ani se za Standou nevyšplhám, naříká otec

Autor: red - 
1. listopadu 2015
05:00

Teprve 46. narozeniny by v pátek oslavil expremiér Stanislav Gross (†45). Vdova Šárka (45) mu k nim dala dárek – hrob na vyšehradském hřbitově, kde si přál spočinout. Jenže to se nelíbí Grossovým rodičům!

Hrobníci a kameníci začali s pracemi už koncem minulého týdne a včera, těsně před Dušičkami, byla konečně uložena urna s ostatky a vztyčen důstojný náhrobek českého expremiéra. „Ano, Standu jsme již uložili,“ řekla Blesku vdova.

Krátce po pohřbu se Šárka Grossová netajila tím, že prvním přáním jejího manžela bylo spočinout na Vyšehradě, kde také proběhlo poslední rozloučení. „Bude to ještě chvíli trvat, nejde to hned...“ řekla tehdy vdova.

Jenže postavení hrobu na Vyšehradě je proti přání rodiny. A to i když si někdejší český premiér pro poslední odpočinek vybral právě místo, kde nakonec spočinul. Navíc se rodiče o jeho pochování dozvěděli až z Blesku.

„Nikdo nám nic neřekl,“ svěřil se Blesku Stanislav Gross st. do telefonu. Nikdy se ale netajil tím, že chtěl, aby jeho syn spočinul v rodinném hrobě v Praze-Libni. „Šárka musí mít vždycky něco extra. Na Vyšehrad za synem se už ani nevyšplhám...“ dodal.

salto ( 2. listopadu 2015 11:09 )

Ať ho teda hoděj do Macochy

majojo ( 1. listopadu 2015 12:10 )

 Pan otec je bohapustej vyžírka a citovej vyděrač. Tím že pomlouvá ženu svého syna, pomlouvá i matku svých vnuček. Pokud nemá další potomky, kteří ho zahrnou zdárnými snachami a vnoučátky, tak je blbec a sám proti sobě. O té cestě na Vyšehrad se může informovat i polovzdělaný orangutan.

helenazestrakonic ( 1. listopadu 2015 11:40 )

Inu, jaká redakce, takové příspěvky!

helenazestrakonic ( 1. listopadu 2015 11:38 )

Na vás se, Krakonoši, nedostalo, když Pán Bůh rozum rozdával!

helenazestrakonic ( 1. listopadu 2015 11:35 )

Kdyby byl dementem jako vy, nebyl by zbohatl!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa