Zatímco většina by se za bílé skvrny styděla a všelijak je zakrývala, Lenka nemá s kožní nemocí problém. „Kdyby všichni lidi byli stejný, tak by to byla nuda. Problém s tím, že nemám všude stejnou kůži, rozhodně nemám. Naopak, jsem ráda, že jsem jiná,“ řekla Blesku herečka, která poprvé v životě získala lva. „I když jsem si cenu přála, tak mě stejně překvapilo, když řekli moje jméno. Jsem strašně šťastná, že ji mám,“ netajila radost z ceny Krobotová.

Video
Video se připravuje ...

Krobotová Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Na galavečeru nechyběli její rodiče, kteří jsou rovněž herci Miroslav Krobot a Hana Doulová. Manžel Václav Havelka dorazil až po skončení přenosu. „Manžel měl koncert, tak proto přišel pozdě,“ vysvětlila Lenka, která má s muzikantem dva syny Šimona a Eliáše.

Co je vitiligo?

Vitiligo (česky moučnatost) je kožní onemocnění, kdy dochází ke ztrátě buněk tvořících kožní pigment. U nemocného se projevuje světlými skvrnami na kůži nepravidelných tvarů, nejčastěji okolo prstů, úst, očí, genitálu, kloubů a třísel. Z postižených míst mohou vyrůstat chloupky též se ztrátou pigmentu.

Fotogalerie
5 fotografií