Přestože už byla jednou vdaná, ve svých čtyřiašedesáti letech se dostala pod čepec podruhé. Významná česká exmodelka Milada Karasová, která je zakladatelkou agentury Czechoslovak Models, se tak ke všemu ještě stala hraběcí paničkou.

Svůj svatební den si novomanželé užili v kruhu rodiny a nejbližších přátel, kterých i tak bylo sto dvacet. Milada Karasová jakožto někdejší přední modelka si na sebe vzala samozřejmě i luxusní šaty, které vyšly z dílny návrhářky Liběny Rochové.

Celý obřad i hostina se nesla v duchu pohody a smíchu, ke kterému nejvíce přispěl oddávající farář. Novomanželé rovněž nezapomněli rozkrojit svatební čtyřpatrový dort. Na slavnostní tabuli se tak objevil vedle sladkého dezertu i dančí guláš, tatarák nebo řízky. Proudem teklo víno i slivovice. A není divu, na hraběcím stole přece nesmí chybět ty nejvytříbenější lahůdky.

Druhý manžel modelky Milady Karasové pochází ze šlechtických kruhů a je mimo jiné spoluorganizátorem výstavy Šlechtická poselství. Jeho sestra je i maminkou moderátorky Filipy Šebové, kterou znáte z televize Prima. Rodina Dujků vlastní například zámek v Doudlebách nad Orlicí, Miladě Karásové tak do klína spadl nejen hraběcí titul, ale i velký majetek.

Fotogalerie
7 fotografií