"Za celý den toho na mě bylo moc. Kromě několika krabiček cigaret a kafí jsem nedokázala do sebe nic dostat, takže jsem večer zkolabovala. Musel přijet lékař a píchnout mi uklidňující injekci a předepsal mi prášky na spaní. Dnes už je mi trochu líp, ale stejně mám jediné přání - vzít děti a na pár dní zmizet. Potřebuji si od všeho odpočinout a znovu se nadechnout," svěřila se Blesku Vlaďka.

Exekutoři Řepkovi navštívili kvůli dluhu na alimentech na dceru Veroniku, kterou má se svou první manželkou Renátou. Fotbalista se prostě rozhodl, že svou dceru vytrestá a přestane jí posílat peníze. Ale to se záhy obrátilo proti němu. Kvůli milionovému dluhu exekutoři Tomášovi zabavili luxusní terénní vůz v hodnotě dvou milionů a jeho osobní věci. 

"Jsem asi poslední, kdo se dozvěděl o tom, že má Tomáš dluhy. Momentálně nevydělává, takže je situace trochu složitější a zřejmě se musela takhle vyhrotit. I když je to jeho věc, tak při něm budu stát v dobrém i ve zlém. Ale teď potřebuji i s dětmi vypadnout z našeho domu a v klidu si vše srovnat v hlavě," dodala modelka s tím, že doufá, že s tím Tomáš konečně začne něco dělat.

Řepka už prý vše řeší se svými právníky a dluh na alimentech hodlá co nejrychleji vyrovnat.