Jen pár minut po odjezdu exekutorů, kteří dnes ráno zabavili Řepkův bílý mercedes, poskytla Vlaďka Blesku exkluzivní rozhovor o tom, jak luxusním terénním vozem srazila jednoho z exekutorů.

"V zrcátkách jsem viděla dva lidi, ale tohohle pána jsem prostě bohužel neviděla. Ten muž se dostal do mrtvého bodu. Když jsem couvala, tak jsem ho srazila," popsala nehodu psychicky zlomená modelka. "Je mi to strašně líto, opravdu jsem si ho nevšimla a věřím, že je v pořádku," dodala.

Po celou dobu se Vlaďka třásla a ze všech stran nehodu rozebírala se svým manželem, který na vlastní oči viděl, jak se vše přihodilo. "Stál jsem u toho, když couvala, skutečně ho nemohla vidět. Zadkem auta ho šťouchla do ramene. Rozhodně to nebyla žádná velká rána, byl to statný chlap," tvrdí Tomáš.

Na jindy sebejisté modelce bylo vidět, že ji nehoda doslova srazila na kolena. Jedinou její starostí bylo, aby do problémů nebyla vtažená její dcera Viktorka, která byla v domě. "Měla mít dnes kurz plavání, ale poté, co se tady dělo, jsem ji omluvila. Teď si hraje v pokoji," řekla Blesku Vlaďka.

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka lituje, že přejela exekutora Jan Jedlička, Markéta Reinischová, David Malík

 

Video
Video se připravuje ...

Exekuce u Tomáše Řepky, proč Vlaďka přejela exekutora Jan Jedlička, Markéta Reinischová, David Malík

Exekutoři zasahovali ve vile Řepky a Erbové v Černošicích už podruhé. Poprvé je navštívili minulý týden. A to poté, co ani po několika výzvách Řepka neuhradil dlužnou částku. „Je to kvůli nezaplaceným alimentům na dceru. Je to malinko nad sto tisíc,“ tvrdí Řepka. Jenže mluvčí exekutorské komory Petra Báčová uvedla, že dlužná částka je milion korun! A to nejsou pro fotbalistu, který je už pěkných pár měsíců bez pořádného angažmá, žádné drobné.

Dnes mi zabavili jenom auto. Minulý týden nějaký ten prut na ryby a osobní věci, které se týkají fotbalu,“ přiznal Řepka. „Není problém to zaplatit, samozřejmě to nepůjde hned, ale řešíme to. Věřím, že tyhle věci budou po neděli zase zpátky a bude všechno v pořádku,“ věří si fotbalista.